Tankefrø: vi mennesker er så mye mer enn vi tror vi er

Vi har en fysisk anatomi, med hud og hår, muskler og bein. Det er avansert dette vi er; med tarmer, mikrober og fine systemer som immunsystem, fordøyelse, lymfer, hjerte/kar, respirasjon og nervesystemer.

Vi har også en ikke fysisk anatomi, som er minst like avansert: med flere forskjellige energetiske lag som du kan ha hørt om som aura, Chakraer er et slags fordøyelsessystem der vi fordøyer livet som skjer; på alle plan av det vi er. Hvert chakra er som en ball som roterer i svært høy frekvens. De store hovedchakraene går som en akse gjennom oss fra topp til tå, mellom himmel og jord. Men vi har også flere mindre chakraer i hvert eneste ledd i kroppen.

Når vi har det bra roterer disse chakraene i høy frekvens og nadier som er lik elver med livskraft stråler ut som en rosett med tynne tynne silketråder fra hvert eneste chakra til meridianene og hele nervesystemet vårt.

Meridianer har du kanskje hørt om? De er mer som store elver med livskraft som dekker flere organer og systemer, det er her akupunkturpunktene ligger.

Når vi ikke har det så bra roterer chakraene saktere, og de fine trådene med energi som disse nadiene er, begynner å tove seg, det gjør at det ikke kommer like mye livskraft gjennom, og da heller ikke frem til den eller de meridianenene som er berørt. Vi blir rett og slett flokete og lave i energien!

Når jeg gjør det tradisjonelle medisinhjulet, det jeg kaller sann yoga, eller Reiki, er det som å helle balsam i disse flokene. Flokene begynner å løse seg opp, og jeg får mer energi til å gjøre det jeg skal.

Leve livet mitt ærlig på godt og vondt, i glede der jeg kan og i sorg der jeg må; i kjærlighet slik jeg er ment.

Når jeg forener disse urgamle verktøyene blir det en treenighet som er unik – magisk!

Jeg holder én fysisk workshop nå før jul på fullmånen tirsdag 25. September i No5 på Vinderen https://www.deltager.no/fullmane_yoga_yoga_som_healing_25092018

ellers gleder jeg meg til reisen vi skal ha i slutten av mars neste år om du ønsker å gå dypere over lengre tid https://www.deltager.no/energyboost_2019_23032019

Førstkommende helg er det Reiki 2, der du innvies til og lærer å bruke 3 Reikisymbolene. De er en høy frekvens med energistrukturer som er lik nøkler inn i det fine systemet vi mennesker er. Vi blir både forsterket og harmonisert på flere måter, og lærer hvordan vi kan bruke symbolene på flere måter direkte inn i egne temaer og liv https://www.deltager.no/reiki_2_videregaende_kurs_21092018 veldig effektivt!

Nyt høsten, kanskje vi sees?